Huisarts Helmond | Dokterspraktijk G. Di Giulio

Het zijn enerverende tijden. Onze staf en artsen doen hun uiterste best om zo goed mogelijk voor onze patiƫnten te zorgen.

En als dan een van die patiƫnten je een hart onder de riem komt steken dan weet je weer waar je het voor doet. Bedankt!

Lees hier het artikel over onze zorg.U bent hier: Welkom arrow Praktijkinformatie arrow Medewerkers arrow Hilly Heeroma / Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg
Hilly Heeroma / Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg
hilly.jpg

Ik ben Hilly Heeroma en ik werk sinds december 2011 met veel plezier als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ) in de praktijk van dr di Giulio.

Ik heb werkervaring als verpleegkundige en maatschappelijk werker bij diverse instanties, zoals het ziekenhuis, het algemeen maatschappelijk werk en de gehandicaptenzorg.  

Mensen met psychische klachten als spanningen, somberheid en andere psychische ongemakken kunnen een afspraak bij mij maken in overleg met uw huisarts. Samen met u inventariseer ik de klachten en bespreek ik de vervolgstappen met u. Dat kan een doorverwijzing naar een psycholoog zijn of een andere hulpverlenende instantie. Soms is een aantal gesprekken met mij voldoende voor u om weer verder te kunnen.
 
< Vorige   Volgende >
 
 
 
 

 


Wie is er online

We hebben 1 gast online