Huisarts Helmond | Dokterspraktijk G. Di Giulio

Het zijn enerverende tijden. Onze staf en artsen doen hun uiterste best om zo goed mogelijk voor onze patiƫnten te zorgen.

En als dan een van die patiƫnten je een hart onder de riem komt steken dan weet je weer waar je het voor doet. Bedankt!

Lees hier het artikel over onze zorg.U bent hier: Welkom arrow Praktijkinformatie arrow Praktijkondersteuner
Praktijkondersteuners
In de praktijk zijn 3 praktijkondersteuners werkzaam, Hilly Heeroma, Cora Gordijn en Trudy Huinink. Praktijkondersteuners richten zich vooral op mensen met chronische gezondheidsproblemen, zoals suikerziekte, astma/COPD of hoge bloeddruk. Er is een speciale praktijkondersteuner voor de psychische klachten (POH-GGZ).

Iedere praktijkondersteuner heeft een eigen spreekuur. Daarin begeleiden zij u bij het omgaan met uw chronische ziekte in uw dagelijks leven. Zij voeren controles uit en geven u persoonlijke begeleiding en ondersteuning om uw ziekte goed onder controle te krijgen of te houden. Het voorschrijven van medicatie kan daarbij een rol spelen. Ook bespreken zij met u de uitslagen die met uw ziekte te maken hebben.

De praktijkondersteuners zijn bevoegd zelfstandig te beslissen en te werken, uiteraard onder de verantwoordelijkheid van en in regelmatig overleg met de huisarts. Zij werken volgens landelijk bepaalde richtlijnen en protocollen. De huisarts blijft uw hoofdbehandelaar en is eindverantwoordelijk voor de zorg.
De praktijkondersteuners werken uitsluitend volgens afspraak. Bij de doktersassistente kunt u hiervoor een afspraak maken. De praktijkondersteuners kunnen ook zelf contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. U kunt naar dit spreekuur altijd iemand meenemen.

 
 
 
 
 

 


Wie is er online