Huisarts Helmond | Dokterspraktijk G. Di Giulio

Het zijn enerverende tijden. Onze staf en artsen doen hun uiterste best om zo goed mogelijk voor onze patiënten te zorgen.

En als dan een van die patiënten je een hart onder de riem komt steken dan weet je weer waar je het voor doet. Bedankt!

Lees hier het artikel over onze zorg.U bent hier: Welkom arrow Praktijkinformatie arrow Medewerkers
Giuseppe Di Giulio / Huisarts

000_0337.jpgSinds 1998 ben ik huisarts in Helmond. 

Mijn opleiding heb ik gevolgd in Maastricht en Nijmegen.

Ik ben een generalist die alle facetten van het huisartsenvak uitoefent. Voordat ik huisarts werd heb ik enkele jaren gewerkt als arts assistent interne, cardiologie, psychiatrie, en diensten verricht voor de chirurgie.  

Zelf beschrijf ik mij als een hardwerkende gedreven persoon met een sterke betrokkenheid voor de patiënt. 

 
Cora Gordijn / Praktijkondersteuner

000_0337.jpgSinds september 2010 werk ik als praktijkondersteuner in de praktijk van dr. di Giulio. Samen met mijn collega Trudy begeleid ik de patinten die chronische zorg nodig hebben, zoals diabeteszorg en de zorg voor de mensen met (risico op) hart- en vaatziekten. Sinds kort zijn wij ook begonnen met het thuis bezoeken en begeleiden van de zogenaamde kwetsbare ouderen. Ik doe mijn werk met veel plezier en hoop dat nog lang zo vol te houden.

 
Trudy Huinink / Praktijkondersteuner

000_0348.jpgVanaf 1 november 2011 ben ik in de praktijk werkzaam als praktijkondersteuner voor 12 uur in de week. Als praktijkondersteuner houd ik me bezig met de begeleiding van patiënten met een lichamelijk chronische ziekte: diabetes, hart-en vaatziekten en astma en COPD.

Nadat ik in 1996 mijn diploma HBO-V heb behaald, heb ik gewerkt als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis, als wijkverpleegkundige en als diabetesverpleegkundige bij verschillende huisartsen. 

 
Hilly Heeroma / Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg
hilly.jpg

Ik ben Hilly Heeroma en ik werk sinds december 2011 met veel plezier als praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH GGZ) in de praktijk van dr di Giulio.

Ik heb werkervaring als verpleegkundige en maatschappelijk werker bij diverse instanties, zoals het ziekenhuis, het algemeen maatschappelijk werk en de gehandicaptenzorg.  

Lees meer...
 
Doortje Kooijman / Assistente
doortje.jpg

Sinds de zomer 2010 werk ik met veel plezier in de praktijk. 

Mijn opleiding tot doktersassistente, heb ik gevolgd aan de NIPA te Eindhoven. In juli 2010 heb ik mijn diploma behaald.

Ik werk op maandag, dinsdag en vrijdag.

Samen met mijn collega's, hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

 
Ingrid Maas

000_0337.jpgSinds de zomer 2016, ben ik werkzaam op maandag en donderdag in de praktijk. Mijn opleiding tot doktersassistente, heb ik gevolgd aan het NIPA te Eindhoven. En in juli 2016 heb ik mijn diploma behaald. Met een leuk team, in een prettige praktijk, werk ik met plezier. De zorg voor de patint, staat bij mij hoog in het vaandel.

 
 
 
 
 

 


Wie is er online